top of page
Leontien van Oord - copywriter & editor

Mijn verhaal

Taal en tekst lopen als een rode draad door mijn leven. Na mijn studie economie heb ik jaren gewerkt als research consultant en voor uiteenlopende opdrachtgevers rapportages, toolkits en presentaties geschreven en geredigeerd. 

 

In de verschillende landen waar we hebben gewoond, heb ik onze kinderen jarenlang Nederlandse les gegeven. Eenmaal terug in Nederland heb ik als editor vele studenten aan een voldoende geholpen voor een paper of afstudeerscriptie. Steeds vaker kreeg ik de vraag een zakelijke tekst te schrijven of redigeren. In 2023 ben ik voor mezelf begonnen als copy writer en heb ik een SEO-opleiding gevolgd, zodat ik opdrachtgevers niet alleen met sterke teksten kan helpen, maar ook met een hogere ranking in de zoekmachines. 

 

Met Sterk in Tekst zet ik mijn liefde voor de Nederlandse taal, mijn talent voor heldere formuleringen en mijn kennis van SEO met veel plezier in om mensen en bedrijven te helpen die dit wat lastiger vinden, of er simpelweg geen tijd voor hebben.

 

Zoek jij hulp bij al je schrijfwerk? Neem dan gerust contact met me op: ik help je graag! 

Leontien

Contact

Kan jij wel wat hulp gebruiken met de vindbaarheid van je website of met het schrijven van teksten? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee!

06-25414753

bottom of page